GL-Robot (Gantry Loader)

GL-Robot (Gantry Loader)

Portalrobotar är mycket effektiva system som laddar och plockar material och detaljer i och ur maskinen på ett effektivt sätt, samtidigt som den möjliggör obemannade operationer under långa perioder då den till stora delar sköter arbetet helt automatiserat.

GL-Robot (Gantry Loader)

Portalrorobotar är mycket effektiva system som laddar och plockar material och detaljer i och ur maskinen på ett effektivt sätt, samtidigt som den möjliggör obemannade operationer under långa perioder då den till stora delar sköter arbetet helt automatiserat.

Komplettera din Multiplex, Integrex eller Quick turn med en portalrobot för kuts och axlar. Lösningen passar volymproduktion och erbjuder snabb laddning av detaljer i din maskin.

Du erbjuds flera olika mönsterläggningalternativ och gripdon anpassade efter diametrarna på dina detaljer. Operatören arbetar med två paletter, en med detaljer som bearbetas i maskinen samtidigt som den andra förbereds med råämnen, detta gör att maskintiden utnyttjas optimalt.

GL-roboten är enkel att installera och har ett användargränssnitt där du som operatör programmerar roboten direkt i  Mazakstyrsystemet.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!