Ravema Smart Automation

Ravema Smart Automation

Vi har mångårig kunskap och erfarenhet för att hjälpa er finna skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar med högkvalitativa robotar och lättmanövrerade styrsystem. Vi hjälper gärna till och guidar dig rätt och svarar på era frågor. Kontakta någon av våra duktiga medarbetare som du finner här nedanför.

Ravema Smart Automation

HMI
Ravema Smart Automation HMI är lösningen för snabb och enkel robotprogrammering integrerat i Mazak Smooth. Ravema har tillsammans med av våra samarbetspartners tagit fram ett system där du slipper lämna Mazaks välkända Smooth-gränssnitt för att programmera roboten. Allt sköts enkelt och till stora dela helt automatiserat när du programmerar din maskin. 

Maskinbetjäning
Ravema Smart Automation Maskinbetjäning är en modulbaserad enhet, anpassad till Mazaks maskiner, för såväl lång- som kortserieproduktion. Det är en användarvänlig och flexibel automationslösning som i sitt standardutförande består av två delar, en robotfot och ett bord med raster för detaljer. En prisvärd enhet enkel att anpassa efter just dina önskemål.

*Ravema Smart Automation HMI inte är inkluderat.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!