Stångmagasin

Stångmagasin

Ett stångmagasin möjliggör obemannad körning för dina Mazaksvavar. Tekniken har under många år automatiserat bearbetningmaskiner och är väldigt enkelt att både installera och manövrera. Magasinet matar automatiskt in råämne i maskinen och färdigbearbetad detalj tas enkelt ut i andra änden, samtidigt som operatören kan arbeta med andra processer.

Verktygstransportsystem

Ett stångmagasin möjliggör obemannad körning för dina Mazaksvavar. Tekniken har under många år automatiserat bearbetningmaskiner och är väldigt enkelt att både installera och manövrera. Magasinet matar automatiskt in råämne i maskinen och färdigbearbetad detalj tas enkelt ut i andra änden, samtidigt som operatören kan arbeta med andra processer. Stångmagasin finns i flera olika storlekar och utföranden som går att anpassa.

Kortstångsmagasinet Super 80 är vår storsäljare (längd 1m-1,5m klarar upp till 80mm i dimension) passar bra till alla Mazaksvarvar.

Har ni behov av att bearbeta längre detaljer så har vi långstångsmagasin från IEMCA och IRCO i storlekarna 3 – 6m och max 80mm i diameter.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!