Karriär

Karriär

Vi på Ravema söker ständigt efter kunniga, drivna medarbetare och kan erbjuda dig många spännande och intressanta roller i ett högteknologiskt och framåt företag. Vi arbetar i en bransch som ständigt förändras och förnyas – vilket vi och vår personal också gör. Som anställd på Ravema ska man trivas, drivas samt känna en glädje och stolthet för det man jobbar med – här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

Lediga tjänster

Vi söker sändigt efter engagerade och drivna medarbetar till Ravema. Finner du inget jobb som du är intresserad av just nu? Skicka ändå gärna in din ansökan till oss så återkommer vi när det finns en öppning inom ditt intresseområde.

Vi på Ravema vill gärna få en så bra bild av dig som möjligt, så bifoga alltid ditt CV och personliga brev med din ansökan. Du skickar den enklast genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Dina handlingar är alltid i tryggt förvar hos oss och vi hanterar dem konfidentiellt. Du kan när som helst kontakta oss och be oss ta bort din ansökan.

Tjänst Plats
Produktionstekniker för affärsområdet Mazak laserskärmaskiner Värnamo
Servicetekniker med inriktning mot laser Värnamo

Examensarbete och praktik

Vi är måna om att tidigt bygga relationer med framtidens medarbetare och ordnar under rätt förutsättningar praktikplatser samt examensarbete på kandidat- och magisternivå.

Är du intresserad av att praktisera eller skriva ditt examensarbete hos oss, tveka då inte att kontakta oss. Vid förfrågan vill vi gärna ha ett CV och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv och hur du skulle kunna skapa värde för oss.

Utvecklas hos oss

För att behålla våra medarbetare måste vi också tillgodose deras behov och önskningar om personlig utveckling. För oss är detta viktigt och vi jobbar hårt för att erbjuda utbildning inom en mängd olika områden. Vi tror också på att göra det tydligt för varje medarbetare vilka karriärvägar som finns inom respektive område, försäljning, teknik/applikation, service & eftermarknad samt administration. Vi har kontinuerligt medarbetarsamtal där vår medarbetares utveckling är en prioritet och det är varje ledares uppgift att lyfta fram de möjligheter som finns för respektive person och avdelning samt hur medarbetaren ska kunna nå dit. Vi är mån om att man alltid ska känna att möjligheten finns för den som vill växa hos oss.

Utbildning
Det är skillnad att ha arbetsuppgifter som utmanar, och att ha arbetsuppgifter som känns övermäktiga. Det ena stimulerar, det andra frustrerar. Saknar en medarbetare kompetens för en viss arbetsuppgift ser vi till att investera i utbildning och vända känslan av osäkerhet och frustration till en känsla av att växa, självsäkerhet och lära sig något nytt.

Hos oss har vi en tydlig utbildningsplan för varje medarbetare kopplat till individens specifika roll i företaget. Som ny medarbetare kommer du att få en grundlig genomgång vad gäller våra värderingar, code of conduct och arbetssätt innan du släpps ut på grönbete.

LMT Business School
LMT Business School är vår egen utbildningsplattform som vi  är särskilt stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare både inom Ravema och LMT Group. Vi har har vi byggt upp en unik plattform för kompetensutveckling gällande försäljning och ledarskap och vi utbildar löpande våra medarbetare för att de alltid ska ha den senaste kunskapen och känna sig säkra i sitt arbete. Inom ramen för LMT Business School samarbetar vi med några av branschens främsta aktörer, som hjälpt oss att utveckla unika utbildningar för just våra verksamheter. En del utbildningar inom konceptet är obligatoriska, andra måste du ansöka och bli antagen till.

Medarbetarskap

Våra grundvärderingar – Förtroende, Engagemang och Hållbarhet – är viktiga för oss och betyder lika mycket internt som i relation till våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Som medarbetare är det viktigt för oss att dessa grundvärderingar ligger dig varmt om hjärtat och du identifierar dig med dem för att du ska trivas och lyckas hos oss. Därför är vi noga med att undersöka om vi tror att vi passar ihop redan i rekryteringsprocessen. I vår värdegrund “Vår gemensamma nämnare” får du en bra bild av vilka vi är.

Ledarskap

Vad vi vet är att vi inte klarar oss utan motiverade och drivna medarbetare. Detta får vi endast om vi ochså har motiverade ledare i organisationen som fokuserar på det positiva som sker. Ledare som också har modet att gå före och visa vägen, som främjar en miljö där det är okej att göra fel, ta initiativ och komma med idéer. Ledarskapet hos oss handlar om att förstå vad som motiverar och driver varje enskild medarbetare och kunna ge dem rätt position på spelplanen samtidigt som de också ser till att alla är en del av laget.

Varför arbeta hos ravema?
 • Business growth
 • True to our corporate values
 • Local offices in 6 countries
 • Innovative and inspiring customers
Din karriär
 • Work with other experts
 • Align your work with personal goals
 • Learn from local leaders
 • Grow your professional network
 •  Certifications
Fördelar
 • Flexible work options
 • Healthy work-life balance
 • Ongoing learning
 • Fun activities besides work

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!